INSCHRIJVING

Wil je mee met ons Parousia Gemeente Weekend van 2023? Meld je dan nu aan!

Aanmelden als daggast? Dat kan ook! Volg de link naar de inschrijving voor daggasten.

Een paar belangrijke vragen die misschien bij jullie leven:

  • Is er aan onze/mijn situatie gedacht? Aan iedereen is gedacht. Voor de kinderen is er crèche, opvang en kinderclub. Ja zelfs voor de allerkleinsten is er gedacht aan speciale slaapruimtes met oppas. Voor mensen die minder goed ter been zijn is er een lift in het gebouw, dus iedereen kan overal komen. Er zijn diverse activiteiten die ook voor de jongeren en tieners leuk zijn dus we verwachten ook jullie op dit weekend! Mocht je vragen hebben en/of speciale wensen, neem dan even contact op met iemand van de weekend-commissie via gemeenteweekend@egpdenbosch.nl
  • Wat kost het weekend? Als Parousia willen we graag dat iedereen naar dit weekend kan komen. Daarom brengen we geen kosten in rekening. De kosten voor het weekend zijn er echter wel en daarom vragen we een vrijwillige bijdrage aan je als je dat kan dragen. De kosten per (jong)volwassene zijn €75, dus als je dit kan missen, dan vragen we je om dat hieronder aan te geven.
  • Wanneer is het weekend precies? Het weekend is van zaterdag 2 september 9:00 uur t/m zondag 3 september 16:30 uur.
  • Waar slapen we? We verblijven bij Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt. Je slaapt als gezin op een eigen kamer met wastafel. De sanitaire voorzieningen bevinden zich tussen de kamers en zijn voor gezamenlijk gebruik. Dit weekend is een unieke kans om ’s avonds nog even gezellig bij elkaar te zitten en ’s ochtends samen te ontbijten. Daarom rekenen we erop dat bijna iedereen blijft slapen. Mensen die écht niet kunnen blijven slapen, zijn natuurlijk ook van harte welkom als dag-gast op zaterdag en zondag.
  • Kan iemand me meer informatie geven? We zijn als organiserend team graag bereid alle vragen te beantwoorden. Onze contact gegevens vind je in de CHRCH app (Gerald Dekker, Laurens van Harten, Nicole de Vogel, Erik Bouman en Gideon Overwater).
    Algemene informatie over de locatie: https://emmausbezinningscentrum.nl

 

Meld je nu aan! Het enige dat je moet doen, is je naam invullen en op aanmelden klikken.
Gebruik je medicatie, heb je een allergie, zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden? Geef dit dan aan bij bijzonderheden.
Lukt het aanmelden via dit formulier niet? Stuur dan een email naar: gemeenteweekend@egpdenbosch.nl

AANMELDING WEEKEND

 

ADRES
Evangelische Gemeente Parousia
's Gravesandestraat 1b
5223 BR 's-Hertogenbosch

CONTACT
E-mail: info@parousiadenbosch.nl

PRIVACY

 

DIENSTEN
Elke zondag om 10:00 uur.
Jeugddienst wordt aangekondigd.

X