Psalm 91:4: “Hij zal je beschermen met zijn vleugels, onder Zijn wieken vind je een toevlucht, Zijn trouw is een veilig schild”

Aangescherpte Corona maatregelen samenkomsten

We hebben allemaal het dringende advies van de overheid gehoord, om als kerk voorlopig met niet meer dan 30 personen (excl. mensen die de dienst organiseren) in een ruimte aanwezig te zijn. Wij volgen dit advies, maar gaan ook door met de zondagse diensten. We doen dit vooral om daarmee uit te dragen dat we ook in ongewone tijden wél kerk willen zijn en sámen Hem willen ontmoeten.

Maximaal 30 bezoekers
Om maximaal 30 bezoekers per zondag te bereiken, moeten we het rooster aanpassen. We schatten nu in dat iedereen ongeveer eens in de vier weken de dienst kan bezoeken. We bekijken dat per week en indien nodig passen we het rooster aan. Hoewel we dat niet verwachten, kan het gebeuren dat, wanneer je in de zaal aankomt, deze al te vol zit; als we je in dat geval vragen om naar huis te gaan vragen we daarvoor nu al je begrip!

Mondkapjes bij binnenkomst en vertrek
We vragen aan iedereen die de kerkzaal bezoekt, of hij/zij bij binnenkomst en bij vertrek uit de zaal (dus bij beweging door de zaal) een mondkapje opzet.

Huisregels
We treffen op dit moment geen maatregelen die verder gaan dan de RIVM adviezen. Wel hebben we wat ‘huisregels’ opgesteld om ervoor te zorgen dat we een veilige omgeving bieden en niemand onnodig risico loopt.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

De dienst start gewoon om 10.00 uur en duurt iets korter (ca 45 min.) De hoofdingang is de enige ingang en het welkomstteam ontvangt en maakt je wegwijs in het kerkgebouw. We sluiten de dienst af met koffie of thee (buiten).

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het Gebruiksplan 2020 (pdf). Hier vind je o.a. ook de plattegronden, zaalindeling en looproutes. Bekijk hier de lijst met Vragen en antwoorden – juli.

Rooster voor vaste bezoekers en leden…
Omdat het aantal beschikbare ‘Corona-proof’ zitplaatsen veel kleiner is dan we gewend zijn, worden onze leden en vaste bezoekers eens in de paar weken ingeroosterd. Samen met hun eigen kring/groep kunnen ze dan in de kerkzaal aanwezig zijn. Deze mensen ontvangen hierover nader bericht.

…en aanmelden voor ‘spontaan’ bezoek
Als je niet geregeld onze kerkdiensten bezoekt (en dus niet bent ingedeeld in een van onze groepen), ben je ook van harte welkom in onze diensten! Helaas kun je niet ‘spontaan’ langskomen. We vragen je om jezelf vooraf aan te melden via coronacoordinatie@gmail.com. Zo zorgen we met elkaar voor een veilige omgeving en lopen we geen onnodige risico’s.

 

Filippenzen 4:6-7: “Gelukkig weten we dat God erbij is, en ons gebed is dat het gebed jullie de diepe vrede in je hart en gedachten zal geven die alle verstand te boven gaat.”

ADRES
Evangelische Gemeente Parousia
's Gravesandestraat 1b
5223 BR 's-Hertogenbosch

CONTACT
E-mail: info@parousiadenbosch.nl

PRIVACY

 

DIENSTEN
Elke zondag om 10:00 uur.
Jeugddienst wordt aangekondigd.

X