Psalm 91:4: “Hij zal je beschermen met zijn vleugels, onder Zijn wieken vind je een toevlucht, Zijn trouw is een veilig schild”

Momenteel nemen we de onderstaande maatregelen;

Veilige afstand – we zorgen voor meer afstand tussen bezoekers in de zaal door in elk blok iets minder rijen met stoelen neer te zetten. Daarnaast houden we in een rij steeds twee stoelen vrij tussen verschillende huishoudens.

Mondkapje – bij binnenkomst en tijdens verplaatsingen in het gebouw dragen we een mondkapje. Op je stoel kan het mondkapje af.

Ingetogen zingen – hoe jammer we dit ook vinden, het is nu niet veilig om uit volle borst mee te zingen. Als je meezingt, doe dit dan ingetogen.

Buiten koffie drinken – na de dienst wordt de koffie buiten geserveerd. We begrijpen dat het in de komende periode koud en nat kan zijn. Daarnaast zijn na de dienst in de zaal twee koffietafels beschikbaar, die zijn bedoeld voor ouderen en mensen met gezondheidsklachten voor wie buiten koffie drinken niet goed mogelijk is.

Filippenzen 4:6-7: “Gelukkig weten we dat God erbij is, en ons gebed is dat het gebed jullie de diepe vrede in je hart en gedachten zal geven die alle verstand te boven gaat.”

ADRES
Evangelische Gemeente Parousia
's Gravesandestraat 1b
5223 BR 's-Hertogenbosch

CONTACT
E-mail: info@parousiadenbosch.nl

PRIVACY

 

DIENSTEN
Elke zondag om 10:00 uur.
Jeugddienst wordt aangekondigd.

X