Psalm 91:4: “Hij zal je beschermen met zijn vleugels, onder Zijn wieken vind je een toevlucht, Zijn trouw is een veilig schild”

 

5 juli: start zondag samenkomsten

Vanaf zondag 5 juli starten we weer met onze zondagse samenkomsten. Hierbij volgen we de geldende RIVM richtlijnen. Ons eerste doel is om als gemeente weer bij elkaar te komen; om met elkaar God te ontmoeten in gebed en stille aanbidding. Indien het weer het toelaat is er na de dienst ook gelegenheid voor verdere ontmoeting buiten het gebouw, met koffie en thee.

Huisregels
Voorlopig vinden de diensten plaats in ‘nieuwe stijl’. We treffen op dit moment geen maatregelen die verder gaan dan de RIVM adviezen. Wel hebben we wat ‘huisregels’ opgesteld om ervoor te zorgen dat we een veilige omgeving bieden en niemand onnodig risico loopt. 

Klik op de afbeelding voor een groter formaat

De dienst start gewoon om 10.00 uur en duurt iets korter (ca 45 min.) We verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn (09.45 uur). Zo is er voldoende tijd om iedereen naar een plek te wijzen. Dit voorkomt ook een eventuele rij voor de deur. De hoofdingang is de enige ingang en het welkomstteam ontvangt en maakt je wegwijs in het kerkgebouw. We sluiten de dienst af met koffie of thee (buiten).

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het Gebruiksplan 2020 (pdf). Hier vind je o.a. ook de plattegronden, zaalindeling en looproutes. Bekijk hier de lijst met Vragen en antwoorden – juli.

Rooster voor vaste bezoekers en leden…
Omdat het aantal beschikbare ‘Corona-proof’ zitplaatsen kleiner is dan we gewend zijn, worden onze leden en vaste bezoekers eens in de paar weken ingeroosterd. Samen met hun eigen kring/groep kunnen ze dan in de kerkzaal aanwezig zijn. Deze mensen ontvangen hierover nader bericht.

…en aanmelden voor ‘spontaan’ bezoek
Als je niet geregeld onze kerkdiensten bezoekt (en dus niet bent ingedeeld in een van onze groepen), ben je ook van harte welkom in onze diensten! Helaas kun je niet ‘spontaan’ langskomen. We vragen je om jezelf vooraf aan te melden via coronacoordinatie@gmail.com. Zo zorgen we met elkaar voor een veilige omgeving en lopen we geen onnodige risico’s.

 

Filippenzen 4:6-7: “Gelukkig weten we dat God erbij is, en ons gebed is dat het gebed jullie de diepe vrede in je hart en gedachten zal geven die alle verstand te boven gaat.”

ADRES
Evangelische Gemeente Parousia
's Gravesandestraat 1b
5223 BR 's-Hertogenbosch

CONTACT
E-mail: info@parousiadenbosch.nl

PRIVACY

 

DIENSTEN
Elke zondag om 10:00 uur.
Jeugddienst wordt aangekondigd.

X