Church at the Café: het christendom op het vragenbankje

Het café is misschien niet meteen de eerste plek waar je de kerk zou verwachten.
En toch is dat precies de plek waar we jou willen uitnodigen om met ons het Christelijke geloof ‘op het vragenbankje’ te leggen.

w

Debat

u

Q&A

Hapje&Drankje

i

Bijbel

Onderwerpen
Wat kun je verwachten? De hete hangijzers uit het christelijk geloof worden op tafel gegooid. Onderwerpen zoals lijden, hypocrisie, evolutie en misbruik in de kerk gaan we niet uit de weg, maar willen we juist onderzoeken. Niet in een kerkzaal, maar gezellig in het café. Ben jij er ook bij?

Thema en Chill en Lounge
Eén keer per maand komen we op een donderdagavond bij elkaar. Er zijn thema avonden en ‘Chill en Lounge’ avonden. Dit zijn avonden waar we niet één bepaald thema bespreken, maar samen komen voor gezelligheid en een goed gesprek. Heb jij (persoonlijke) vragen over God, geloof, het Christendom, de kerk of heb je gewoon zin in een drankje en een goed gesprek? Een uitje met een goede vriend of vriendin? Kom dan gezellig naar Church at the Café. Het eerste en laatste drankje nemen wij voor onze rekening en we zorgen voor lekkere hapjes!

2018:

  • 22 november: Ruben Jorritsma (Master of Science in de evolutiebiologie) komt een inleiding geven over ‘Wie was de historische Jezus’ waarna we er met een biertje en een bitterbal interactief verder over nadenken.
  • 25 oktober: Chill en Lounge

Benieuwd naar wat we nog meer hebben gedaan in 2018? Bekijk dan de agenda van 2018. Voor 2019 staan alvast de volgende data vast:

2019:

  • 31 januari: Chill en Lounge
  • 28 februari: Info volgt nog
  • 28 maart: Chill en Lounge
  • 25 april: Ruben Jorritsma (Master of Science in de evolutiebiologie) komt een inleiding geven over ‘De opstanding van Jezus’ waarna we er met een biertje en een bitterbal interactief verder over nadenken.
  • 23 mei: Chill en Lounge

Mariapaviljoen
Je bent van harte welkom in het Mariapaviljoen in ’s-Hertogenbosch.
Vanaf 19.30 uur is de deur open, we starten om 20.00 uur.

Ongedwongen, met een biertje en een bitterbal.

Of je nu wél of niet in God gelooft, je bent welkom!

ADRES
Evangelische Gemeente Parousia
's Gravesandestraat 1b
5223 BR 's-Hertogenbosch

CONTACT
E-mail: info@parousiadenbosch.nl

DIENSTEN
Elke zondag om 10:00 uur.
Jeugddienst wordt aangekondigd.

X